• Sticla-mea.ro

  Sticla pe comanda cu transport asigurat

  • Geamuri pentru usi si ferestre
  • Pereti sticla
  • Copertine si panouri
   sticla
  • Cabine de dus si paravane sticla
  • Trepte, balustrade si pardoseli
   sticla
  • Mobilier sticla, blaturi sticla
  • Oglinzi
  Realizam emailare sticla taiere si finisare laminare, sablare si vopsire sticla pe comanda

Sticla pe comanda cu transport asigurat!
Sticla-mea.ro Producem sticla securizata pentru uz casnic si industrial, sticla reflexiva si termoizolanta pentru fatade sau pentru ferestre si usi

Sticla ferestre si usi cu model sablate

Prelucram geamuri sticla ornamentala ferestre si usi

Sticla de inalta calitate pentru ferestre si usi cu structura metalica sau pvc ofera o transparenta unica, protectie ridicata la factori solari dar si termoizolație termica si fonica pentru confortul Dvs. Sticla poate fi rotunjita si finisata in functie de preferinte, dispunem de sticla colorata, sablata, diferite grosimi, triplex sau duplex. Prelucram sticla securizata pentru geamuri si usi. Sticla securizata poate fi reflexiva pentru a va asigura intimitatea sau sticla ornamentala pentru iubitorii de design modern.

Sticla pe comanda trepte, pardoseli si balustrade in Bucuresti, Ilfov si Prahova

Scarile si balustradele din sticla sunt o solutie moderna mult cautata in zilele noastre. Sticla este un material care sugereaza libertatea, datorita transparentei materialului, si creeaza iluzia unui spatiu mare. De aceea este o solutie ideala si pentru spatii inguste si mici.

Prelucram sticla securizata

Treptele sunt realizate din sticla securizata si laminata pentru a spori rezistenta treptelor. Grosimile foilor de sticla folosite la pardoseli, trepte si balustrade au o grosime adecvata de 10-20 mm.

Realizam trepte, balustrade, pardoseli din sticla cu transport in BUCURESTI, ILFOV SI PRAHOVA
Oferta sticla pe comanda pentru fatade de sticla

Fatade de sticla

Fațadele din sticla sunt construite din sticla cu nivel de transparenta ridicat, rezistenta la vant, cu izolare termica si fonica pentru ca Dvs sa aveti un confort sporit ridicat. Este indicata sticla antiefractie pentru risc scazut de accidentare si sticla anti foc care scade riscul de emanare a focului in caz de incendiu.

Fatade din sticla termoizolanta

Grosimile sticlei pentru fatada sunt iarăși adecvate si potrivite sa facă fata factorilor climatici. Pentru acest lucru este nevoie de o izolare termica si fonica buna.