Sticla - generalitati si tipologie

 • Dintre tipurile cele mai întâlnite de sticla se observa sticla obișnuita folosita in fabricarea geamurilor, sticla de plumb sau cristalul si sticla colorata. Cele mai utilizate categorii de sticla in materie de produse sunt : sticla Low E, caracterizata printr-un strat fin aplicabil pe suprafata geamului dublex sau triplex si ajuta la izolatia termica, sticla Four Seasons care pe timpul iernii protejează termic iar pe timpul verii protejează asupra factorului solar.
 • Sticla reflexiva iti ofera intimitatea de care ai nevoie pentru ca nu permite vizualizarea din exterior in interior, sticla antiefractie recomandata prin scaderea riscului de accidentare deoarece existenta stratului de rasina intre cele 2 foi de sticla, nu permite desprinderea cioburilor in cazul spargerii acestuia, sticla ornamentala sablata ideala iubitorilor de efecte estetice si sticla rezistenta la foc cu compozitie ce opreste răspândirea caldurii.

Sticla-mea.ro

Prelucram sticla cu profesionalism!

 • Realizam procedee precum : Emailarea sticla – strat de vopsea ceramica si securizare pentru fațade in general sau prin printare se poate folosi pentru sigle si imagini. Tăierea sticlei – sticla este achiziționata de la producători diverși Saint Goban, Romglas, Olin, si este taiata spre a fi prelucrata in urmatoarele procese. Finisare cant sticla, urmatorul procedeu, implica rotunjirea colturilor pentru un aspect optim.
 • Prelucrarea sticlei CNC este procedeul de gaurire, gravare, prelucrare a sticlei prin mașinării speciale. Laminare sticla – lipirea mai multor straturi de geam cu folie mata, colorata sau transparenta la mijloc, astfel crescand siguranța produsului finit. Se foloseste adesea in pardoseli de sticla ca exemplu. Vopsirea si sablarea sticlei – procesul de ornare a sticlei. Taierea sticlei water-jet reprezinta taierea printr-un jet de apa si nisip. Lipirea uv reprezinta fixarea cu substante speciale a obiectelor metalice de sticla.

Sticla-mea.ro

Sticla pe comanda pentru ferestre si usi

 • Sticla la comanda pentru usi si ferestre poate fi colorata, cu model printata, realizam geamuri decorative. Pentru iubitorii de autenticitate realizam vitralii pictate manual. Putem executa usi pe diverse grosimi sticla termopan 24 mm, geam tripan 52 mm care va vor conferi atat designul mult visat cat si izolatia termica si fonica necesara oricarui tip de imobil.
 • Realizam ferestre din geam clar si sticla mata. Prelucram sticla pentru usi batante si usi culisante. Oferim o gama variata de culori si finisaje pentru usile si ferestrele Dvs. si sticla colantata diverse modele si culori. Alegeti variante de ferestre securizate pentru minimalizarea riscurilor de accidentare in cazul spargerii acestora

Sticla-mea.ro

Pereti sticla securizata

 • Realizam pereti de sticla pentru compartimentări interioare, de uz casnic si industrial. Comandarea peretilor din sticla iti ofera numeroase avantaje printre care luminozitatea spatiului ales. Sticla peretilor poate fi aleasa dupa bunul plac, pe diverse modele, culori si cu diverse proprietati, mate, laminate, sablate, etc. In functie de utilizarea lor puteti alege pereti fixi si mobili din sticla.
 • Daca doriti sa realizati pereti din sticla pentru uzul casnic, luati in vedere si faptul ca in zonele cu umiditate, acesti pereti pot fi ideali datorita îngreunării procesului de formare al calcarului. Aceasta metoda de compartimentare este si cea mai moderna.

Sticla-mea.ro

Copertine si panouri sticla

 • Asamblam si prelucram copertine si panouri de sticla securizata, sticla cromata, clasice si elegante, diverse modele. Copertinele pot fi folosite ca proiecție împotriva factorilor externi, fara a influenta luminozitatea necesara. Copertinele de sticla pot fi finisate cu cant lucios pe contur, sablate cu model si vopsite in culori albastru, gri, transparente, fumurii si sunt imbinate cu elemente din metal ceea ce sporeste durata de viata si rezistenta in timp.
 • Panourile de sticla sunt adesea folosite in ultima vreme si au rolul de protectie impotriva contaminarii cu virusi si bacterii cu transmitere. Acestea sunt usor de montat, realizate din sticla securizata, uz interior si exterior si usor de intretinut si dezinfectat.

Sticla-mea.ro

Cabine de dus si paravane sticla sablata

 • Deținem o gama variata de cabine de dus si paravane de sticla 6mm – 10 mm Produsele pot fi comandate pe diverse variante de sticla, transparenta si gravata diverse culori, si se poate comanda pe masuri in functie de spatiul disponibil. Usile pot fi glisante iar feroneria este disponibila in diverse culori si forme.
 • Montarea paravanelor de sticla asigura un design aparte. Acestea pot fi montate in orice baie si pot fi personalizate, fapt care a dovedit o cerere din ce in ce mai mare in ultimul timp.

Sticla-mea.ro

Balustrade, trepte si pardoseli sticla pe comanda

 • Treptele si pardoselile de sticla pot aduce un plus de modernism spatiilor dvs. Pentru realizarea acestui proiect, se folosește o sticla mai rezistenta - triplex 32 mm sau geam stratificat cu 3 foi 10.8.10 mm pentru a putea sustine o greutate mai mare.
 • Pardoselile au devenit o noutate originala de design aparte in randul locuintelor si cladirilor industriale. La fel ca si in cazul treptelor, pentru realizarea lor, se alege o sticlă ceva mai rezistenta iar pentru decorare se poate alege diverse culori de sticla ornamentala sau sablata.
 • Balustradele de sticla sunt recomandate pentru sugerarea libertatii in spatiul Dvs. au aceasta calitate datorita transparentei. La nivelul rezistentei, daca alegeti materiale potrivite : sticla securizata si laminata cu grosime 18-21 mm, geam duplex cu grosime 8-10 mm, acestea vor rezista timp îndelungat.

Sticla-mea.ro

Mobilier si blaturi sticla ornamentala pe comanda

 • Mobilierul din sticla își arata prezenta din ce in ce mai mult in locuintele noastre. Toate piesele de mobilier aduc o eleganta aparte si sunt foarte usor de întreținut, deoarece, sticla nu se pateaza si nu se zgarie.Orice mobilier realizat din sticla poate fi realizat cu sticla transparenta, colorata in diverse nuanțe, sablata sau fumurie.
 • Totusi trebuie luata in calcul fragilitatea materialului. Mobilierul din sticla este rezistent, dar sticla este sticla si se poate sparge. Alegeti o grosime a sticlei relevanta pentru a spori durata de viata a pieselor de mobilier din sticla.

Sticla-mea.ro

Sticla de plumb - cristal - oglinzi pe comanda

Daca vrei sa iti amenajezi casa, spatiul industrial si nu știi cum sa alegi oglinda potrivita, ia in calcul cateva aspecte importante.

Grosimea oglinzii trebuie sa fie de 4-8 mm, pentru rezistenta acesteia timp indelungat. Alegeti inainte varianta de profil. Fie ca este din lemn sau aluminiu, rama oglinzii trebuie stabilita cu exactitate inaintea inceperii procesului de asamblare si prelucrare al oglinzii.

Daca nu doriti oglinda cu rama, ganditi-va la una dintre solutiile de gaurire mecanica sau de lipire pe perete in locul dorit. Oglinzile pot fi comandate pe diferite dimensiuni, forme si pot fi finisate cu cant lucios pe contur, cu fazet, gaurite sau decupate, sablate cu model si vopsite.

Sticla-mea.ro